BFC Capital s.r.o.

03.12.2008 11:59

Máte zkušenosti se společností BFC Capital s.r.o. ? Zajímají vás akcie, chcete se stát Broker managerem ? Podělte se s ostatními o vaše zkušenosti..

Diskusní téma: BFC Capital s.r.o.

Datum: 06.08.2010

Vložil: Zden

Titulek: Re: ...

Už podle toho, jak píšeš, je zjevné, že jsi jen ubohý retard, pravděpodobně zaměstnaný u BFC Capital. Chudáku, i největší buran ví, že BFC Capitals jsou zlodějští zmetci a zkrachovalci, a ty jsi jedním z nich. Nulo.

Datum: 11.05.2009

Vložil: KaPy

Titulek: řezníci!

Kdo nalezne tuto firmu, nedělejte nic čeho byste litovali!!!
Jsem býalý pracovník, který dělal v BFC a můžu Vám říct, že jsou všichni z firmy řezníci, kteří jedou pouze na poplatky a vůbec nemyslej na to, jestli klient vydělá nebo prodělá, hlavně jde o to, aby jsi namazal kapsu každý tzv Broker, který vlastně má jen od svých managerů pokyny, který dodržuje a je to jedno, kde je jaká příležitost, mají dobré informace, ale to je tak všechno, protože ONI ONI ONI!!! a NE VY!!!!!! Takže investovat? nebo to zkusit jinde!

Datum: 16.09.2009

Vložil: jarda

Titulek: Re: řezníci!

jestli vydělám, poplatky jsou až 40%

Datum: 28.12.2009

Vložil: XXX

Titulek: Re: řezníci!

Má slova. Jsou to hovada, s prominutím, ale v podnikání takové hovada nemají co dělat!

 

 

Tagy

Investiční příležitost, BFC Capital s.r.o., Broker manager, akcie, investice 

  

Tato stránka je optimalizovaná pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače v ČR i zahraničí a je zaregistrovaná ve stovkách internetových katalozích!

Tato stránka je velmi kvalitně optimalizována pro veškeré moderní fulltextové vyhledávače - servery , které se nacházejí v ČR a zahraničí. Jde např. o vyhledávače Google.com, Google.cz, Seznam.cz, Centrum.cz, Atlas.cz, Jyxo.cz, Yahoo.com a mnoho dalších.
 

Vyhledávání

Anketa

Jak dlouho podnikáte?

1-2 roky (608)
29%

2-5 let (1 318)
63%

5 let a déle (167)
8%

Celkový počet hlasů: 2093

TOPlist